Na kolejnych zajęciach z projektu ,,Warsztaty gotowania, dnia 9.04.22r uczniowie przygotowywali gołąbki. Chętnie pracowali i nabywali wiedzę kulinarną, którą wykorzystają w dorosłym życiu.
Dnia 8.04.2022r obyły się kolejne zajęcia z projektu ,,Szkolimy się na zawodowców,, Warsztaty gotowania. Tym razem uczniowie z klas PDP przygotowywali smaczną lasagne. Podczas wykonania potrawy przestrzegali przepisów bhp i p.poż. Szkolenie odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze.
Dnia 7.04.2022r. odbyły się kolejne zajęcia z Projektu ,,Szkolimy się na zawodowców,, z Podstaw Przedsiębiorczości. Na zajęciach uczniowie otrzymali materiały potrzebne do nabycia wiadomości z w/w szkolenia.
Dnia 5.04.2022 r uczniowie Szkoły Branżowej I stopnia rozpoczęli projekt ,,Szkolimy się na zawodowców,, z Podstaw Przedsiębiorczości. Głównym celem edukacji podczas zajęć jest przygotowanie uczniów do uzyskania kwalifikacji zawodowych. Uczniowie nabywają wiadomości i umiejętności z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą.