Dnia 21.10.2022 r odbyły się ,,Warsztaty gotowania " z projektu Szkolimy się na zawodowców .Uczniowie z klas PDP solidnie i sumiennie wykonywali powierzone zadanie.Sporządzali parówki w cieście drożdżowym.Polecają i życzą smacznego!

fb_img_1684224076080
fb_img_1684224078167
fb_img_1684224080564
fb_img_1684224082728
fb_img_1684224084910
fb_img_1684224087326
fb_img_1684224089500
fb_img_1684224092484
fb_img_1684224094869
fb_img_1684224096977
fb_img_1684224099442
fb_img_1684224101740
fb_img_1684224104282
fb_img_1684224106646
fb_img_1684224108917

W roku szkolnym 2022/23 wznowiliśmy Warsztaty gotowania z projektu,,Szkolimy się na zawodowców "Uczniowie z klas PDP polecają kluski śląskie.

fb_img_1684223035940
fb_img_1684223118183
fb_img_1684223120528
fb_img_1684223122932
fb_img_1684223125686
fb_img_1684223128055
fb_img_1684223130499
fb_img_1684223132853
fb_img_1684223134950
fb_img_1684223137299
fb_img_1684223139688
fb_img_1684223142542
fb_img_1684223144884
fb_img_1684223146957
fb_img_1684223149118
fb_img_1684223151148
fb_img_1684223153280
fb_img_1684223155870

Od dnia 3 marca 2023 roku w ZS nr 3 rozpoczęły się zajęcia praktyczno-studyjne dla uczniów klas PDP w zakładzie gastronomicznym @CateringKamPio
Cel zajęć to zapoznanie uczniów ze specyfiką przedsiębiorstwa, wyposażeniem, przepisami sanitarnymi obowiązującymi w zakładzie żywienia zbiorowego.
Uczniowie również zapoznają się z przepisami kulinarnymi z ciastem ziemniaczanym, pierogowym oraz potrawami półmięsnymi.
Głównym celem projektu było podniesienie kompetencji zawodowych uczniów zmierzających do zwiększenia ich szans na rynku pracy .
Uczniowie biorący udział w praktykach otrzymali zaświadczenia.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17

Dnia 16.03.23r.uczniowie Szkoły Branżowej brali udział w projekcie ,,Szkolimy się na zawodowców ". Zdobywali wiedzę i umiejętności z Podstaw przedsiębiorczości.

1
2
3
4
5

cie ,,Szkolimy się na zawodowców ". Zdobywali wiedzę i umiejętności z Podstaw przedsiębiorczości.