Pierwszy dzień SZKOLENIA ZE ZDROWEGO ODŻYWIANIA w ramach programu SZKOLIMY SIĘ NA ZAWODOWCÓW , który jest realizowany przez szkołę branżową mamy już za sobą.
Młodzież Szkoły Przysposabiającej Do Pracy w doskonałym nastroju i z dużym zapałem przystąpiła do zdobywania wiedzy i umiejętności na kolejnych już warsztatach z „Podstaw szycia” w ramach projektu SZKOLIMY SIĘ NA ZAWODOWCÓW. Warsztaty prowadziła: Monika Pierzgalska
Warsztaty z „Podstaw szycia” w ramach projektu SZKOLIMY SIĘ NA ZAWODOWCÓW. Zdolni uczniowie Szkoły Przysposabiającej do Pracy doskonale wręcz radzili sobie z obsługą maszyny do szycia.
"Za nami pierwszy dzień KURSU TWORZENIA PIZZY z programu SZKOLIMY SIĘ NA ZAWODOWCÓW realizowany przez szkołę branżową. Uczestnicy w trakcie zajęć teoretycznych zapoznali się z historią uwielbianej przez nas wszystkich pizzy, skąd pochodzi i jakie są podstawowe produkty, I jakich należy używać dodatków do każdego rodzaju pizzy. W trakcie zajęć praktycznych uczyli się jak wyrabiać ciasto i formować z niego kulki, temperaturę pieczenia i jakie wybrać sosy do pizzy tradycyjnej i sycylijskiej.
Pizza sycylijska Pizza tradycyjna.
Pizza sycylijska Pizza tradycyjna.